IMG_3392

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://mitsel.badeball.studio

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Nettbutikken

Når du besøker nettbutikken, legger du ikke igjen annen personlig informasjon enn det som blir nevnt under «Informasjonskapsler».

Hvis du legger inn en ordre i nettbutikken, vil vi samle inn informasjon som er nødvendig for å gjennomføre kjøpet. Dette dreier seg om

  • Navn
  • Telefonnummer
  • Leveringsadresse
  • Betalingsinformasjon (ikke kortnummer)

Hvis du betaler via vår samarbeidspartner PayPal, blir informasjonen delt med dem. Hvis du ikke ønsker at Informasjonen skal deles med våre samarbeidspartnere, kan du benytte direkte bankbetaling, eller hente varen i butikk.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjonen du sender inn via kontaktskjemaer, vil bli sendt til en postadresse, og lagres ikke på nettsidens database. Denne informasjonen slettes når det ikke lenger er bruk for den.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dette nettstedet er levert av Badeball Media AS. Nettsiden blir hostet av Domeneshop AS i Oslo. Alle personopplysninger vil derfor være tilgjengelig for personell for teknisk drift.

Vi deler ikke opplysningene på denne nettsiden med noen.

Unntaket for dette er betalingsleverandøren PayPal. Her deles informasjonen om hva som blir kjøpt, og ellers annen informasjon brukeren selv legger inn. Dette kan være navn, adresse betalingsinformasjon, og lignende.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Heidi Mitsel Bullen

Marenbakken 1

7670 Inderøy

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dette nettstedet blir jevnlig vedlikeholdt og sikret mot at uvedkommende skal få adgang til personopplysninger som ligger lagret.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved en datalekkasje, vil vi ta kontakt med hver enkelt person.